Asiaa tuubin täydeltä

Rauhanpuolustajien Pohjois-Hämeen piirin toimistolta on jo jonkin aikaa löytänyt Juuso ”Poose” Aallon, Keravalla vuonna 1982 syntyneen ja sittemmin tamperelaistuneen moniosaajan. Poose on opiskellut kuvittaja- ja sarjakuvapiirtäjälinjalla Keravan kuvataidekoulussa ja valmistunut graafisen alan painotuoteassistentiksi Tampereen ammattiopistosta.

Vuodesta 2008 lähtien hän on toiminut käsikirjoittajana, leikkaajana, videokuvaajana ja ohjaajana Aaltokuvia-videotuotannossa. Pääsääntöisesti musiikkivideoita tuottava Aaltokuvia on tuottanut materiaalia mm. Joku Roti Records -, Monsp Records -, 3rd Rail Records - ja Roihis Musiikki -levy-yhtiöille. Viime vuosina Poose on päässyt keskittymään käsikirjoittamiseen ja ohjaamiseen.

Rauhanaate on ollut vahvasti mukana jo nuoren Poosen elämässä, ja Rauhanpuolustajiin hän hyppäsi konkreettisesti mukaan vuoden 2012 Pax Näsinpuisto -tapahtumassa. Netistä löytyvässä Pulu-TV:ssä Poose pääsi astumaan jälleen kameran taakse.

Pulu-TV on kanava, joka tarjoaa haastatteluja, inserttejä, dokumentointia, keskusteluja ja tietoiskuja rauhan teemoista. Pulu-TV:tä pääsee katsomaan Rauhanpuolustajien nettisivuilta http://www.rauhanpuolustajat.org/pulu-tv/

Aaltokuvia-töihin voi tutustua osoitteessa http://aaltokuvia.pp.fi ja www.youtube.com/user/AaltoKuvia