Lukemattomat isät lukevat!

Lukemattomat isät lukevat!

[] lahjapaketti (01.11.12)Sunnuntaina 11.11. päästään taas juhlimaan isiä kirjan kera. Koostimme napakat ehdotukset säpäköistä Pystykorvista. Tarjolla on Obamaa, Budapestiä, taloutta & rauhanfestivaalia sekä tietenkin kaikki muut valppaat pesueen yksilöt. Halutessasi postitamme lahjan suoraa isälle.

 

TARIQ ALI: OBAMA – ENSIMMÄINEN ERÄ
Kun Barack Obama valittiin vuoden 2008 vaaleissa Yhdysvaltain 44. presidentiksi, kaikkialla heräsi toivo maailman ainoan supervallan uudesta suunnasta. Toisin kuitenkin näyttää käyneen. Rauhannobelisti ei ole lopettanut edeltäjänsä aloittamia sotia, hän ei ole pystynyt uudistamaan Bushin taloudellisesti katastrofaalista sisäpolitiikkaa eikä aloittamaan rauhandialogia Iranin ja Israelin kanssa.
Ovh 30 €, ISÄNPÄIVÄN TARJOUSHINTA 28 € (SIS. POSTIKULUT)

TAMAS MATEKOVITS: BUDAPEST METRO – KAUPUNKI JA VALLANKUMOUS PINNAN ALTA
Toisenlainen, tyylikkäästi valokuvin kuvitettu matkaopas vie lukijan Budapestin katujen elämään ja vallankumoukselliseen kulttuuriin sekä syvemmälle pinnan alle. Se etsii tietä ulos pääoman vieraannuttamasta maailmasta ja uutta ihmisten yhteistoiminnalle perustuvaa elämänmuotoa.
Ovh 45 €, ISÄNPÄIVÄN TARJOUSHINTA 38 € (SIS. POSTIKULUT)

ROBIN HAHNEL: KILPAILUSTA YHTEISTYÖHÖN – KOHTI OIKEUDENMUKAISTA TALOUSJÄRJESTELMÄÄ
Hyvinvointivaltiot ovat taanneet ennennäkemättömän tasavertaista kehitystä ja hyvinvointia kansalaisilleen, mutta hyvinvointirakenteita ollaan vauhdilla purkamassa. On pohdittava uudestaan, miten ymmärrämme taloudellisen oikeudenmukaisuuden, vapauden ja demokratian. Taloustieteen emeritusprofessori Robin Hahnel käy laajaa tunnustusta saaneessa teoksessaan läpi hyvinvointivaltioiden taloushistoriaa ja rakentaa havainnollisesti kuvaa siitä, millaisten valintojen kautta nykytilanteeseen on päädytty.
Ovh 37 €, ISÄNPÄIVÄN TARJOUSHINTA 30 € (SIS. POSTIKULUT)

JONI KREKOLA: MAAILMA KYLÄSSÄ 1962 – HELSINGIN NUORISOFESTIVAALI
Noin 12 000 nuorta idästä, lännestä ja etelästä saapui kesällä 1962 Helsinkiin Maailman nuorison ja ylioppilaiden VIII rauhan ja ystävyyden festivaalille. Tunnelma oli jännittynyt, sillä vastustajat pitivät festivaalia kommunistinuorison juhlana.
Nuorisofestivaali viritti kaupungin poikkeustilaan: jännite purkautui nuorison mellakointina ydinkeskustassa. Lättähattujen öisestä hulinoinnista raportoitiin sekä Moskovan että Washingtonin suurvaltajohdolle.
Ovh 25 €, ISÄNPÄIVÄN TARJOUSHINTA 20 € (SIS. POSTIKULUT)

Kaikki muut Pystykorva-kirjat löydät täältä.

Tilaukset:

anu.harju  @  rauhanpuolustajat.fi
09 7744 310 tai 050 358 1441

Halutessasi postitamme kirjat suoraan isälle ja laskun maksajalle.