Lahjaksi isälle, jota kiinnostaa tulevaisuus!

Lahjaksi isälle, jota kiinnostaa tulevaisuus!

Rauhanpuolustajat ehdottaa isälle mahtavaa kirjalahjaa! Juuri ilmestynyt Nick Buxtonin ja Ben Hayesin toimittama Ilmastonmuutoksen voittajat ja häviäjät – Sotateollisuus ja suuryhtiöt muovaavat lämpenevää epätasa-arvon maailmaa isänpäivätarjouksena rajoitetun ajan 31.10.–13.11.2016.
Kirjan hinta 15 € sis. postimaksun (normaalisti Rauhanpuolustajilta 24 € + postimaksu).
Tilaukset netissä tai puhelimitse 050 358 1441.

Samaan aikaan kun tiedemiehet ja kansalaiset ovat huolissaan ilmastonmuutoksen mukanaan tuomista valtavista ongelmista, suuryhtiöt ja sotilaat näkevät sen tuovan lähinnnä uusia haasteita, joista hyötyä.
Heille sulavat jäätiköt tarkoittavat mahdollisuutta hyödyntää uusia fossiilisten polttoaineiden lähteitä, rajoja joita täytyy turvata ilmastopakolaisilta, sosiaalisia konflikteja hallittaviksi ja hajoavia valtioita, joiden kehitykseen puuttua sotilaallisesti.

Uusi Pystykorva-sarjan kirja Ilmastonmuutokset voittajat ja häviäjät kuvaa eliitin, sotilaiden ja suuryritysten kylmiä strategioita ja kertoo, miten niitä vastustetaan: yhteisöt yrittävät luoda ekologisesti ja sosiaalisesti oikeudenmukaisia malleja energiavarojen, ruuantuotannon ja vesivarojen hallintaan.

”Aitoon orwellilaiseen tyyliin suurta osaa nykypäivän rakenteellisesta väkivallasta perustellaan ilmastotoimilla ja kaikkien ihmisten turvallisuuden parantamisella.”

”On selvää, että kun päättäjät puhuvat energiavarmuudesta, he eivät tarkoita ihmisten perustarpeiden turvaamista eivätkä ilmastokatastrofin torjuntaa. Heitä kiinnostaa vain yksi asia: miten varmistaa öljyn, maakaasun ja kivihiilen katkeamaton virta markkinoille.”