Kutsu luoksesi Kirjekyyhky!

Kutsu luoksesi Kirjekyyhky!


Rauhanpuolustajien vuosikausia käytössä ollut tiedotuskanava, Pulut-sähköpostilista, on poistunut käytöstä. Sen tilalle tuli  Kirjekyyhky.

Kirjekyyhky on uutiskirje, joka ilmestyy noin 12 kertaa vuodessa. Kirjekyyhky välittää rauhaan ja yhteiskunnallisiin aiheisiin liittyviä uutisia ja tietoja tapahtumista ja toiminnasta eri puolilla Suomea.

Olemme lähettäneet Pulut-listaa ja Kirjekyyhkyä koskevan sähköpostin Pulut-listan tilaajille. Jos entisenä pulutlistalaisena kuitenkin jäit ilman viestiä, se voi johtua siitä, että meillä tiedossa oleva sähköpostiosoitteesi ei ole enää käytössä. Syy voi olla myös se, että viestimme on tulkittu spämmiksi, joten kannattaa tarkistaa roskapostikansio.

• Jos sait onnistuneesti Kirjekyyhkymme ensimmäisen viestin ja jos haluat saada rauhantietoa jatkossakin, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Olet vankasti vastaanottajien joukossa!
• Jos viesti tuli perille, mutta et halua  saada samanmoisia enempää, voit perua Kirjekyyhkyn käynnit painamalla tuon viestin lopussa olevaa linkkiä.

Kutsu Kirjekyyhky luoksesi täällä!