Rauhan Helmiä -juhla, Jyväskylä

Rauhan Helmiä -juhla, Jyväskylä

Päiväys ja aika
24/08/2019
15:00 - 18:00

Tapahtumapaikka
Huoneteatteri
Sammonkatu 4
Jyväskylä


Rauhan Helmiä -juhlassa  kuullaan yhdistystoimijoiden ja muusikoiden muisteloita vuosien varrella pidetyistä Rauhan Helmiä -konserteista, ja puheiden lomassa kuunnellaan musiikkiesityksiä. Tilaisuuden juhlapuhujaksi saapuu Suomen Rauhanpuolustajien puheenjohtaja Markku Kangaspuro, joka kertoo Rauhanpuolustajien 70-vuotisesta historiasta ja juhlavuoden tapahtumista.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu, jonka tuotto menee Let´s get global -kampanjan hyväksi. Tuotolla hankitaan ompelukoneita tyttöjen käyttöön Ugandan Kampalassa. Pyydämme, että varautuisit pienellä rahasummalla (esim. 4–5 eurolla) tukemaan tätä kampanjaa, josta saat halutessasi lisätietoa kahvitauon yhteydessä. Toivomme myös, että ilmoittautuisit Rauhan Helmiä -juhlaan 15.8. mennessä, jotta osaamme varata sopivan määrän tarjottavaa.

Ilmoittautumiset:

oekokkonen (ät) @gmail.com, puh. 040 592 0354
skortelainen (ät) @hotmail.com, puh. 040 832 2288

Illalla pidetään jatkot Ravintola Ylä-Ruthilla, Seminaarinkatu 19, vapaamuotoisesti kello 19.00 jälkeen. Jatkoilla esiintyvät Velkan Kelkka, Blues Monger ja Auringonkukko. Ylä-Ruthilla ei ole puheohjelmaa.