Mihin suuntaan Syyriassa? Kemi

Mihin suuntaan Syyriassa? Kemi

Päiväys ja aika
24/10/2019
17:30 - 19:30

Tapahtumapaikka
Kemin kulttuurikeskus
Marina Takalon katu 3
Kemi


Syyrian tilanteen asiantuntija Kemissä YK:n päivänä 24.10.

Valtiotieteen tohtori ja Lähi-itään erikoistunut kansainvälisten suhteiden historian dosentti Pertti Multanen alustaa juuri nyt ajankohtaisesta ja sekavasta Syyrian tilanteesta ja vähän laajemminkin Lähi-idästä Suomen Rauhanpuolustajien Lapin piirin järjestämässä tilaisuudessa.
Sotien – ja siten myös Turkin Syyriaan tekemän hyökkäyksen – ensimmäinen uhri on aina totuus. Siksi on tärkeää saada tietoa monista eri lähteistä. Multanen on tutkinut Lähi-itää lähes 50 vuotta ja hänellä on runsaasti omia yhteyksiään alueelle. Siksi odotettavissa on Turkin uutistoimistoille syöttämästä propagandasta poikkeavaa ajankohtaista tietoa.

YK:n päivänä 24.10. Suomessa ja muuallakin maailmassa on perinteisesti järjestetty rauhanmarsseja ja muita tilaisuuksia rauhan puolesta. Kemissä Lapin Rauhanpuolustajien kulkue rauhan puolesta lähtee klo 17 Täiköntorilta ja päättyy Kulttuurikeskukseen ennen siellä järjestettävän tilaisuuden alkamista. Kaikki rauhaa haluavat ovat tervetulleita osallistumaan kulkueeseenkin.

Kemin kulttuurikeskuksen pienessä auditoriossa kello 17.30 yleisötilaisuus aiheesta Mihin suuntaan nyt Syyriassa? Alustajana Lähi-idän asiantuntija, dosentti Pertti Multanen.
Ystävyys-kuoro esiintyy.

Järj. Lapin Rauhanpuolustajat ja DSL:n opintokeskus

* * *