Auta länsisaharalaisräppärin videon kuvittamisessa!

Auta länsisaharalaisräppärin videon kuvittamisessa!

[Ajankohtaista] sinisormi juuso (09.02.16)Rauhanpuolustajat haluaa auttaa länsisaharalaisten kampanjaa, että nämä saisivat vihdoin äänestää itsenäisyydestään. Teemme suomalaisversiona videon länsisaharalaisräppäri Yslemin biisiin, jossa lauletaan ”sormi taivasta kohti Länsi-Saharan puolesta”. Sinäkin voit olla mukana, lue lisää!

[Ajankohtaista] Sinisormi kerttu (09.02.16)

Keräämme valokuvia länsisaharalaisräppäri Yslemin musavideon kuvittamiseen. Auta meitä siinä!

Netissä liikkuu adressi, jossa kerätään allekirjoituksia sen puolesta, että länsisaharalaiset saisivat vihdoin äänestää itsenäisyydestään. Allekirjoitukset lähetetään lopulta YK:n turvallisuusneuvostolle Geneveen ja New Yorkiin.
Tuota vetoomusta siivittää somekampanja, jossa ideana on se, että ihmiset ottavat itsestään kuvan siniseksi värjätty sormi pystyssä ja näin vaativat kansanäänestystä ja ylipäätään levittävät tietoisuutta Länsi-Saharan konfliktista. (Yle kirjoitti siitä näin)
Sormen värjääminen musteella on ollut joissain maissa tapa erottaa jo äänestäneet ihmiset vielä äänestämättömistä, jotta vaalit olisivat reilut, eikä kukaan äänestäisi kahteen kertaan.

Me päätimme auttaa tuota kampanjaa ja levittää tietoa Länsi-Saharan tilanteesta tekemällä suomalaisversiona videon länsisaharalaisräppäri Yslemin biisiin, jossa lauletaan ”sormi taivasta kohti Länsi-Saharan puolesta”. Ideana onkin nyt pyytää, että tutut ja tuntemattomat suomalaiset ottaisivat kuvan itsestään sininen sormi pystyssä. Noilla kuvilla kuvittaisimme Yslemin biisin. Yslem on myös tulossa Suomeen keikalle helmikuun lopussa.

Kuuntele biisi tästä.

********

Ota siis kuva itsestäsi sormenpää siniseksi värjättynä ja lähetä se meille! Sormen värjäys käy kätevästi vesiliukoisella tussilla, mustikalla tms. Kuvaksi riittää ihan kännykällä otettu selfie.

Kuvat voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen: lansisahara (a) gmail.com

Mikäli haluat laittaa kuvan sosiaaliseen mediaan, suosittelemme käyttämään hashtageja: ‪#‎referendumnow‬ ‪#‎westernsahara‬

Viestiä saa ja pitää levittää!
Voit myös allekirjoittaa vetoomuksen, jossa vaaditaan Suomea tunnustamaan Länsi-Saharan itsenäisyys.

*********

HUOMAA! Helmikuun 18. päivänä Helsingissä Suomen valokuvataiteen museossa aukeaa Poliittisen valokuvan festivaali, jossa yhtenä teemana on Länsi-Sahara (http://pvf.fi/). Tarkoitus on sitten jatkaa näyttelyvieraiden keskuudessa valokuvakampanjaa, koska tämä somekampanjahan nimenomaan on poliittista valokuvaa!

[Ajankohtaista] sinisormi3 (09.02.16)