Sota ja rauha

Sota ja rauha

Oksana Tshelyshevan kommentti Ukraina-tilaisuudessa 19.5.2017

Oksana Tshelysheva on venäläinen, nykyisin Suomessa asuva ihmisoikeusasioihin keskittynyt toimittaja.

Alexander Hug: Etyjin Ukraina-tarkkailuoperaatio

Etyjin Ukraina-tarkkailuoperaation johtaja Alexander Hug vieraili Helsingissä toukokuussa 2017. Hän tapasi suomalaisia virkamiehiä ja kertoi heille ja suomaisille Etyjin tarkkailuoperaation tavoitteista ja saavutuksista Ukrainassa. Hug on aiemmin työskennellyt konfliktialuella sekä Balkanilla että Lähi-idässä. Sotilastaustaisella Hugilla on takanaan myös lakiopintoja.

Puhetta Pulu-TVssä: Turvallisuuspolitiikka ja NATO

Puhetta Pulu-TVssä jaksossa käsitellään idän ja lännen aseellista rajanvetoa. Missä se raja kulkee ja mitä se tuo tullessaan; uhkaa vai turvaa? Näihin kysymyksiin vastaavat emeritusprofessori Jyrki Käkönen ja kansalaisaktivisti Minna Mentula.

Nato ja Pohjois-Euroopan turvallisuustilanne

Debatoimassa yhteiskuntatieteiden tohtori Risto Volanen, kansanedustaja Kimmo Sasi ja toiminnanjohtaja Teemu Matinpuro Tampereen sosiaalifoorumissa 2013.

Suomalainen asekauppa

Kirjailijavieraana tutkija Jarmo Pykälä kertomassa kirjastaan Suomalainen asekauppa – rahan, vallan ja sodan ytimessä. Suomi ja suomalaiset yritykset ovat mukana globaalissa asekaupassa. Tallennettu tammikuussa 2014.

Paleface Pax-festivaaleilla 2014

Kysyimme mitä ajatuksia herättää rap-artisi Palefacessa mm. sana NATO.

Adi Khalefa at Finnish Social Forum

Palestinian stand up comedian Adi Khalefa at Finnish Sociel Forum, Helsinki 26. – 27.4.2014

Rauha, Nato -keskustelu 27.9.2014 Vastavirta-festivaaleilla Helsingissä

Keskustelemassa Suomen Rauhanpuolustajien puheenjohtaja Markku Kangaspuro, Vasenryhmän kansanedustaja Jyrki Yrttiaho, Ruotsin vasemmistopuolueen kansanedustaja Torbjörn Björlund ja Tiedonantajan toimittaja Sippo Kähmi. Puheenjohtajana vapaa toimittaja Marjaliisa Siira.