UMK-finaalin mielenosoitus • Tampere

UMK-finaalin mielenosoitus • Tampere

Päiväys ja aika
10/02/2024
16:30 - 18:30


Tervetuloa UMK-finaalin suurmielenosoitukseen Tampereelle lauantaina 10.2.!

Tampereen aktivistit kutsuvat sinut mukaan valtakunnalliseen mielenosoitukseen, joka järjestetään Sorin aukiolla. Aukio löytyy Nokian Arenan vierestä, kävelymatkan päästä Tampereen linja-autoasemalta ja Rautatieasemalta. Kannustamme kaikkia Palestiinan puolesta mieltä osoittaneita saapumaan Tampereelle helmikuussa – kysy yhteislähdöistä paikalliselta Palestiina-kollektiivilta!

Kun viereisellä Nokia Arenalla valmistaudutaan UMK-kilpailun finaaliin, nostamme metelin siitä, että Israel on edelleen mukana Euroviisuissa.
Lähettämällä Suomen UMK-voittajan Euroviisuihin tuemme suoraan Israelin valtion harjoittamaa kansanmurhaa palestiinalaisia kohtaan. Vaadimme, että YLE ottaa uudestaan kantaa ja kieltäytyy osallistumasta Euroviisujen finaaliin, mikäli Israel jatkaa mukana. Meille ei riitä, että odotamme tilanteen muuttumista pahemmaksi – se on jo pahin mahdollinen. Euroviisut on poliittinen kilpailu, jonka poliittisuudesta emme voi halutessamme irtautua. Siksi meidän täytyy yhdistyä ja näyttää maailmalle, että emme hyväksy Israelin toimia tai sen osallistumista Euroviisuihin!

Mielenosoituksen järjestää @tamperewithpalestine-kollektiivi. Yhteydenotot ja lisäkysymykset järjestelyistä kollektiivin Instagram-tilin viestien kautta.