Ilta Gazalle -tukikonsertti • Helsinki

Ilta Gazalle -tukikonsertti • Helsinki

Päiväys ja aika
26/02/2024
19:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Tavastia
Urho Kekkosen katu 4
Helsinki


Ilta Gazalle on tukikonsertti Gazalle, palestiinalaisten ihmisoikeuksille ja vapaudelle. Tavastialla esiintyy joukko eturivin artisteja, jotka haluavat ilmaista tukensa palestiinalaisille.

Vaadimme yhdessä, että Israel lopettaa välittömästi siviilien tappamisen Gazassa, ja että Suomen päättäjät tekevät kaikkensa sen puolesta.
Puolustamme yhdenvertaisuutta, ihmisoikeuksia ja elämää!

Lavalle nousevat Jesse Markin, Maija Kauhanen, Verneri Pohjola, Olavi Uusivirta, Samuli Putro, Ramy Essam, Nemat Battah, Elsi Sloan, Knife Girl ja Ritni Tears.

Illan aikana saadaan myös videotervehdyksiä palestiinalaisilta artisteilta. Konsertin yhteydessä julkistetaan taidehuutokauppa – lisätietoa myöhemmin!

Liput: oman valinnan mukaan 12 € / 24 € / 36 €

Tiketti

Konsertin järjestää Sumud. Konsertista saatavat lipputulot lahjoitetaan lyhentämättömänä MAP – Medical Aid for Palestinians -järjestölle ja Sumud – Suomen Palestiina-verkostolle.

Sumud on intersektionaalinen yhdistys, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä palestiinalaisten ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteuttamiseksi. Sumud luo kestävää aktivismia lopettaakseen Suomen valtion tuen Israelin apartheidille.
Lue lisää: https://www.sumud.fi/

MAP – Medical Aid for Palestinians tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua palestiinalaisille oleville sekä kehittää ja tukee Palestiinan paikallista terveydenhuoltojärjestelmää.
Lue lisää: https://www.map.org.uk/

Kuvitus: Ninni Luhtasaari
Lisätiedot: sanni.kahilainen@gmail.com