Etusivu

Ajankohtaista


Artikkeleita ei löytynyt.

Lehti


[Ajankohtaista] Elli Sainio rehtori (15.09.15)

Arjen rauhantekoja: Reksi lenkkeilee

[Ajankohtaista] Elli Sainio rehtori (15.09.15)Kolmatta vuotta salolaisessa Alhaisten koulussa rehtorina työskentelevä Elli Sainio halusi tutustua syvällisemmin oppilaisiinsa. Hän kehitti reksinlenkin, jonka aikana jokainen oppilas pääsee näyttämään kotinsa ja kertomaan jotain siitä kuka on. Nähdyksi ja kuulluksi tuleminen on jokaiselle lapselle tärkeää.

[rapu] rapu_6_2014_kansi (19.12.14)

Lukurauhaa vuodelle 2015!

[rapu] rapu_6_2014_kansi (19.12.14)Vuoden 2014 viimeisessä Rauhan Puolesta -lehdessä on tiivistä asiaa mm. sosiaalisen median kuvien voimasta, oppimisen ihanuudesta, Egyptin nuorista ja Länsi-Saharasta. Ja jos joulunpyhinä yllättää pakottava aktivismin harjoittamisen tarve, ei muuta kuin lankakerä syliin ja puikot viuhumaan – craftivismin harjoittaminen onnistuu yksin ja yhdessä!

RaPun 6/2014 valitut palat löytyvät täältä.

Uuden Rauhan Puolesta -lehden valikoituja paloja

Uuden Rauhan Puolesta -lehden valikoituja paloja

Lokakuun RaPu tarjoaa Olli Tammilehdon perusteellisen jutun siitä, miten ydinvoimalla voidaan tukea ydinaseistamista. Lehdessä myös asiaa rauhanfudiksesta, joka on loistava vaihtoehto Talvisotahiihdolle. Karim Maiche tutki Muammar Gaddafin jälkeisen Libyan kaaosta ja heimojärjestelmää. Lue jutut täältä.

[Ajankohtaista] rapu4_14_kansi (30.09.14)

Rauhan Puolesta -lehden valitut palat netissä!

[Ajankohtaista] rapu4_14_kansi (30.09.14)Lue syyskuun Rauhan Puolesta -lehdestä kulttuurin kymmenottelijan Raimo Pesosen haastattelu, entisen poliittisen valtiosihteerin Risto Volasen kuvaus Nato-harhautuksesta, israelilaisen historioitsijan Ilan Pappén kirje Gazan uhrien omaisille sekä paljon muuta, mitä valppaan pallontallaajan on tähdellistä tietää.

[Ajankohtaista] rapu3_13.2 (12.09.13)

Uusimman Rauhan Puolesta -lehden parhaat palat netissä!

[Ajankohtaista] rapu3_13.2 (12.09.13)Uudesta lehdestä löydät kiinnostavat jutut esimerkiksi Syyriasta, ravistelevan lempeästä rauhankasvattajasta sekä avaruuden militarisoinnista. Valikoitujen juttujen pariin pääset tästä.

Tapahtumat


Artikkeleita ei löytynyt.

Kauppa


Ollaan ihmisiksi