Koko perheen Pax-festivaali tulee taas!

Koko perheen Pax-festivaali tulee taas!

[Tapahtumat] pax13_pulu (07.06.13)

[Tapahtumat] pax13_uutiskuva (07.06.13)

Suomen Rauhanpuolustajien Pax 13 -festivaali järjestetään lauantaina 29.6. Tapahtumapaikka on edellisvuosien tapaan Helsingin Alppipuisto. Piknik-henkisessä festivaalissa tarjoillaan monipuolisen musiikkikattauksen lisäksi järjestöjen esittelyjä, tanssia, työpajoja, herkullista ruokaa sekä ohjelmaa lapsille. Musiikkiohjelmasta vastaavat Lastenmusiikkiorkesteri Kieppi, Vibrakööri, Merili Varik (Viro), Kuningasidea, Hannibal & Musta Moottori, Hyperpotamus (Espanja), Faarao Pirttikangas ja Kuhmalahden Nubialaiset sekä venäläinen Tsentr.

Festivaalin nettisivut ovat auenneet osoitteessa www.rauhanpuolustajat.org/pax2013. Nettisivuilta voi lukea tarkemmat tiedot festivaalista esiintyjäesittelyineen sekä paljon muuta. Festivaalin Facebook-tapahtumasivu löytyy etsimällä ”Pax 13 -festivaali” tai hakeutumalla sinne Suomen Rauhanpuolustajien Facebook-sivun kautta.

Pax-festivaali on Helsingin Alppipuistossa jo kuudennen kerran järjestettävä rauhanfestivaali. Rauha on muutakin kuin tila, jolloin ei käydä sotaa. Rauhaa on sekin, että jokainen voi elää ilman pelkoa syrjinnästä tai väkivallasta. Rauhaa rakennetaan pienillä arjen teoilla. Pax-festivaali kokoaa ihmiset viettämään mukavaa päivää rauhan puolesta.