Siviilien puhetta rauhasta, Natosta ja turvallisuus­politiikasta

Siviilien puhetta rauhasta, Natosta ja turvallisuus­politiikasta

[Tapahtumat] pululogo sininen (19.03.12)Turvallisuuspolitiikasta puhuvat julkisuudessa tarkoin valikoidut tutkijat ja sotilaat, ja Tampereen Rauhanpuolustajat halusi tuoda keskusteluun siviilinäkökulman.
Pulu-TV:ssä keskustelevat Rauhanpuolustajien varapuheenjohtajan Jouni Sirénin johdolla kansainvälisten suhteiden emeritusprofessori Jyrki Käkönen ja opiskelija ja kansalaisaktivisti Minna Mentula. Aiheena muun muassa Yhdysvaltojen sotilaiden sotaharjoitukset Suomessa. Pulu-TV:n ohjelman kesto on 15 minuuttia. Katso keskustelu täältä.

[Ajankohtaista] pulutvbanneri (05.04.16)Turvallisuuspolitiikasta puhuvat julkisuudessa tarkoin valikoidut tutkijat ja sotilaat, ja Tampereen Rauhanpuolustajat halusi tuoda keskusteluun siviilinäkökulman. Pulu-TV:ssä keskustelevat Rauhanpuolustajien varapuheenjohtajan Jouni Sirénin johdolla kansainvälisten suhteiden emeritusprofessori Jyrki Käkönen ja opiskelija ja kansalaisaktivisti Minna Mentula. Aiheena muun muassa Yhdysvaltojen sotilaiden sotaharjoitukset Suomessa. Pulu-TV:n ohjelman kesto on 15 minuuttia. Katso keskustelu täältä.