Vantaan Rauhanpuolustajat täyttää 50 • Vantaan Korso

Päiväys ja aika
25/10/2023
17:00 - 19:00


Vantaan Rauhanpuolustajien aktiiviset 50 vuotta ja kohti tulevaa!

Tule juhlimaan kanssamme puolivuosisataa täyttävää yhdistystämme ja juttelemaan rauhanliikkeen historiasta, ajankohtaisista kysymyksistä ja tulevaisuuden toiminnasta Korson asukastilaan (Korsontie 2, neuvottelutila 1) keskiviikkona 25.10. klo 17.00 alkaen. Juhliin kuuluu kakku-, kahvi- ym. tarjoilu.

Yhdistyksemme sai alkunsa Tikkurilan Rauhankomiteasta 25.10.1973 – aikana, jolloin kaupunginosatoiminta rauhan puolesta oli voimissaan. Vastaavia yhdistyksiä oli myös ainakin Korsossa ja Koivukylässä. Kaupunginosatoiminnan siirryttyä enemmän kaupunkikohtaiseksi uudelleennimettiin yhdistys Vantaan Rauhanpuolustajiksi vuonna 1999.

Vantaan Rauhanpuolustajat täyttää 50 vuotta samana vuonna, kun Vantaa viettää viisikymppisiä kaupunkina. Paikallisella rauhanaktivismilla ja kansalaistoiminnalla on merkittäviä tehtäviä vaikuttamisessa ja demokratian laajentamisessa. Vantaan Rauhanpuolustajat on esittänyt aloitteita ja toiminut yhteistyössä muun kansalaisyhteiskunnan ja kaupungin kanssa, ja tekee näin edelleen.

Tervetuloa viettämään iltaa kanssamme!

Rauhanterveisin,

Jiri Mäntysalo
Puheenjohtaja, Vantaan Rauhanpuolustajat