Slava Ukraini -solidaarisuuskeikka, Tampere

Päiväys ja aika
17/12/2022
20:00 - 23:45


Slava Ukraini -solidaarisuuskeikka järjestetään Tampereen ylioppilasteatterin tiloissa osoitteessa Itsenäisyydenkatu 12–14 lauantaina 17.12.2022. Ovet avataan klo 20.

Esiintymässä:
Pinja Viitasaari & Undefined Chaos
Rock Siltanen Group
Reetta Eerola

Liput väh. 10 e (halukkaat voivat maksaa suuremmankin tukimaksun)

Keikan tuotot ohjataan puoliksi Razom with Ukraine -järjestölle ja puoliksi Venäjän Aseistakieltäytyjien liikkeelle.

Tilaisuuden järjestävät Aseistakieltäytyjäliitto, Pirkanmaan Rauhanpuolustajat ja Tampere sotaa vastaan.

Tietoa lahjoituksen kohteista:
Razom with Ukraine välittää vaatteita ja muita tarvikkeita ukrainalaisille, jotka ovat Suomessa tilapäisen suojelun perusteella. Järjestön kaikki toiminta perustuu lahjoituksiin ja se toimii Tampereella osoitteessa Männikönkatu 2. http://www.razom.fi/
Aseistakieltäytyjien liike (Движение сознательных отказников от военной службы) on venäläinen sodanvastainen yhteisö, joka työskentelee aseistakieltäytyjien hyväksi pääasiassa verkon kautta. https://www.facebook.com/stoparmy/

Esteettömyystiedot: Valitettavasti tila ei ole esteetön. Tila on vanha elokuvateatteri, ja tilassa on useita portaita, koska sali sijoittuu osittain katutason alapuolelle. Portaikoissa ei ole luiskia tai hissejä. Tilassa on myös kynnyksiä.

Jos tarvitset lisätietoja tai apua tilassa liikkumiseen, ota yhteyttä järjestäjiin esimerkiksi sosiaalisen median kautta!