Opi tekemään vaikuttavia videoita, Polvijärvi

Päiväys ja aika
25/02/2022 - 27/02/2022
00:00

Tapahtumapaikka
Lepokoti Eheytys


Opi tekemään vaikuttavia videoita 25.–27.2.2022!

Opi tekemään vaikuttavia videoita rauhasta, ympäristöstä, ilmastonmuutoksesta ja oikeudenmukaisuudesta. Tule ilon ja toivon täyteiseen viikonloppuun, jossa tehdään yhdessä maailmasta parempi paikka!

Sosiaaliseen mediaan ja YouTubeen tehtävistä videoista on tullut merkittävä yhteiskunnallisen vaikuttamisen tapa. Laadukkaiden ja viihdyttävien videoiden avulla on mahdollista saada ihmisiä innostumaan ja edistämään rauhaa, ympäristön hyvinvointia ja yhteiskunnallista oikeudenmukaisuutta.

Rauhanpuolustajat järjestää koulutusviikonlopun, jossa käydään läpi videoiden kuvaamiseen ja julkaisemiseen liittyviä perusteita ja harjoituksia. Lisäksi käsikirjoitamme, suunnittelemme ja toteutamme yhdessä erilaisia videoita, joita voit käyttää heti yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa hyödyksi. Lopuksi syödään, saunotaan, uidaan avannossa ja iloitaan yhdessä maailman parantamisesta!

Koulutuksessa toimivat opettajina tubettaja Dimitri Ollikainen ja dokumentaristi ja journalisti Kerttu Matinpuro. Lisäksi kokemuksistaan kertoo Liisa Kuusipalo, jonka hävittäjähankintojen vastaiseen #ValitsenToivon-kampanjaan tehdyt TikTok videot ovat saaneet yli 100 000 katselukertaa.

Koulutuspaikka on Liisan koti, Lepokoti Eheytys, www.eheytys.fi, jossa ei puututa kenenkään seksuaalisiin suuntauksiin. Siellä jokainen eheytyy kuormittavista kokemuksistaan aivan itse. Eheytys-nimi oli käytössä jo ennen kuin kristityt yrittivät omia sen.

Osoite on Polvijärvellä: Varosentie 54, 83835 Ruvaslahti, puh. 0505476548.  Järjestämme kyydit Joensuusta
koulutuspaikalle ja takaisin. Kuljetus suunnitellaan tarkemmin ilmoittautumisten mukaan.

Nukkumapaikka ja ruokailuvälineet löytyvät 15 hengelle. Tarjolla on kasvisruokaa. Muista ilmoittaa ruokavaliotoiveet. Omille eväille löytyy tilaa jääkaapista. Lakanat ja pyyhkeen voi vuokrata 6 eurolla.

Pakkaa mukaan vanha omat lakanat ja pyyhe, uimapuku, omat eväät jos kaipaat jotain erityistä, sekä uteliaisuutta, iloa ja innostusta! Ja älykännykkä latureineen tai kamera.

Koko viikonlopun hinta (ruokineen päivineen) on 40 e.
Jos osallistut vain koulutuspäivänä (la), hinta on 15 e.

Kurssin kulujen kattamiseen on mahdollista saada tukea. Ota yhteyttä: Rony Ojajärvi (ojajarvi.rony@gmail.com), tai puh. +358294452238. Ilmoita myös tarvitsetko kyytiä Joensuusta Polvijärvelle.

Kurssin järjestäjinä ovat Suomen Rauhanpuolustajat ja Joensuun rauhanryhmä.

Ilmoittautumiset 22.2.2022 mennessä:  www.eheytys.mycashflow.fi