Me emme vaikene -mielenosoitus • Helsinki

Päiväys ja aika
03/09/2023
13:00 - 18:00


ME EMME VAIKENE! Rasistit ja fasistit ulos hallituksesta – suurmielenosoitus järjestetään Helsingissä sunnuntaina 3.9. kello 13–18.

📣 Yhdessä näytämme, ettei rasismille tai fasismille ole sijaa Suomessa eikä varsinkaan Suomen hallituksessa.

🗯 Mielenosoituksessa vaaditaan hallitusta kunnioittamaan Suomen perustuslakia sekä Suomen allekirjoittamia kansainvälisiä sopimuksia ja takaamaan kaikille yhdenvertaisen ja syrjimättömän yhteiskunnan. Meidän Suomemme on kansainvälinen, monimuotoinen, elinvoimainen, avoin ja demokraattinen. Sellaisen Suomen hallitukseen ei mahdu yhtään rasistia eikä fasistia.

🧡 Toivotamme kaikki yhdenvertaisuutta, rauhaa, väkivallattomuutta ja ihmisoikeuksia kunnioittavat tahot tervetulleeksi osoittamaan yhdessä mieltä antirasismin ja oikeudenmukaisen Suomen puolesta.
Me emme vaikene, ennen kuin Suomi on rasismista vapaa!

🔔 Aikataulu:
Klo 13 Kokoontuminen Senaatintorilla
Klo 14 Marssi alkaa
Klo 15 Ohjelma alkaa Töölönlahden tapahtumapuistossa

🖍 Mielenosoitukseen on toivottavaa tuoda omia kylttejä ja banderolleja. Mielenosoitus on puoluepoliittisesti sitoutumaton, joten puoluetunnuksia ei ole sopivaa kantaa. Emme myöskään hyväksy minkäänlaisia syrjiviä viestejä tai symboleja.

🧺 Mukaan kannattaa pakata eväitä, juotavaa ja säähän sopivat vaatteet. Mielenosoitus on päihteetön, koko perheen tapahtuma.

Rauhanpuolustajat on mukana!

Tapahtuma Facebookissa